Kommunikationsekspert - 20 99 65 98Nyhedsbrev

Video

… fordi “billeder siger mere end tusind ord”

Jeg producerer mobilvideo til brug i din markedsføring som du kan bruge på web, Youtube, Facebook og mindst en håndfuld andre relevante sociale medier.

Jeg laver også instruktions- eller informationsvideoen, når du vil sikre dig, at medarbejdere og kunder til fulde forstår fordelagtighederne ved dit produkt.

Og så projektleder jeg hele processen, så vi kommer hele vejen fra strategi til færdig film. Jeg samarbejder i øvrigt med et at Aalborgs bedste filmteams, når produktionen kræver flere mand eller kameraer. Det kan være produktioner som denne, hvor mobilvideokvaliteten ikke helt rækker.

Læs mere om alle de gode grunde til at bruge video i din kommunikation og markedsføring.

Certificeret dronepilot

Nogle gange, kan det være meget sundt at tage en tur i “helikopteren” og se det hele lidt ovenfra. Også når du vil vise noget frem for interessenter og kunder. Det kunne for eksempel være en event eller et sommerhus. Jeg optager med et 4K-kamera, så din video står skarpt uanset, hvor du viser den frem.

Jeg er uddannet dronepilot hos MyDroneAcademy og har dispensation fra Trafik- og Erhvervsstyrelsen til at flyve drone overalt – inklusive i tæt bebyggede områder. Og så har jeg tegnet ansvars- og erhvervsforsikring. Din garanti for ikke at rode uklar med myndigheder eller forsikringsselskaber.

Kurser i mobilvideo

Jeg skræddersyer kurser i iPhone- og iPad-videoproduktion til Facebook, Youtube og Twitter. Jeg underviser i mobilvideo-produktion hele vejen rundt: Lyssætning, billedbeskæring, optagelse, lydoptagelse samt redigering og upload til sociale medier.

Interesseret i sparring omkring dine muligheder for at bruge video i din virksomheds kommunikation, PR og markedsføring?

Så ring på 20 99 65 98 – eller send mig et par stikord om din opgave. Så vender jeg tilbage med et uforpligtende forslag til, hvad vi gør.

Vidste du, at video også forbedrer også din hjemmesides placering i søgemaskinen Google? Ellers hør Martin:

 

  • Gråkjær
  • Region Nordjylland
  • Royal Greenland
  • Sydbank
  • Bosch