Kommunikations- og PR-rådgiverNyhedsbrev

Tekst

… til digitale og trykte medier

Mangler du en tekstforfatter med forretningsforståelse og erfaring med markedsføring og kommunikation? – fra samarbejdet med mere end 30 danske og internationale virksomheder. 

Som har både har arbejdet som freelance tekstforfatter og i betroede fastansættelser som PR-konsulent og kommunikationsansvarlig. 

Som derfor hurtigt sætter sig ind i nye stofområder, som tænker kommercielt og skriver målrettet, kreativt og med skarpt fokus på det relevante for målgruppen? På både dansk og engelsk. 

behøver du ikke lede længere. 

Jeg hedder Thomas Dahl Nordlund og har siden 2001 arbejdet professionelt med på tværs af tekstgenrer og medier – på vegne af kendte virksomheder som B&O, Sydbank, Robert Bosch, JBS, Nokia, Region Nordjylland, Royal Greenland og BASF – og en lang række mindre. 

Jeg skriver i alle tekstgenrer på tværs af både trykte og digitale medier og har altid fokus på at skabe maksimal eksponering af dit budskab. For eksempel gennem “genbrug” af dit budskab på tværs af sociale medieplatforme.

Ring med det samme på 20 99 65 98 – eller send mig en mail med et par stikord om din opgave. Så vender jeg tilbage for en uforpligtende forslag til, hvad vi gør. 

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: