Tanker på BloggenNyhedsbrev

Hvor finder jeg skabeloner til en effektiv kommunikationsstrategi med aktivitetsplan, målgruppeanalyse, medie- og kommunikationsplan? Her.

Det er med kommunikationsstrategi som med rejseplanlægning. Du når langt hurtigere dit mål, hvis du først kigger på et kort og planlægger rejsen i modsætning til blot at starte bilen og køre ud det blå på må og få. Forberedelse betaler sig med andre ord, hvis du vil trænge maksimalt igennem med dit budskab.

Kommunikationstrategiens væsentligste elementer

CAKI Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation har lavet en helt enkel og overskuelig oversigt over kommunikationsstrategiens forskellige elementer. CAKI skriver selv, at kommunikationsstrategien er tiltænkt PR-arbejde i kultur- og kunstverdenen, men for mig at se, er den angivne fremgangsmåde helt generel og anvendelig uanset branche.

Følger du nedenstående pdf.s enkle anvisninger til, hvordan du laver kommunikationsstrategiens forskellige elementer, har du lidt støtte til struktureringen af arbejdet, når du vil lave en kommunikationsstrategi i forbindelse med både små og større kampagner – på en enkel, men fyldestgørende måde.

Kommunikationsstrategiens elementer

Læs også min egen (mere deltaljerede) strategi for tilblivelsen af en kommunikationsstrategi her

 

Et af de mest effektive elementer i en kommunikationsstrategi i dag video til SoMe og Web – book kursus og lær mobilvideohåndværket.

  • Royal Greenland
  • Bosch
  • Region Nordjylland
  • Sydbank
  • Gråkjær