Tanker på BloggenNyhedsbrev

Klik her for at gå tilbage til Cases.

Restaurant Rusk

Virksomhed

Om Restaurant Rusk

Få en særlig nordjysk madoplevelse hos Restaurant Rusk i Aalborg. Maden er baseret på lokale og sæsonaktuelle råvarer fra Nordjylland af høj kvalitet. Vi får inspiration fra hele verden med forkærlighed for det franske og nordiske køkken, som kokken fortolker på nordjysk vis. Lad os ruske kærligt op i dig med god, bæredygtig mad og vin – alt sammen fremstillet og serveret med sund omtanke for at forkæle dig med sund energi fra det nordjyske madkammer.

Restaurant Rusk serverer din mad både til frokost og aften, og vi kan altid være behjælpelige med den rette atmosfære til dit forretningsmøde, virksomhedsarrangement, en særlig anledning eller fest.

Restauranten summer af hygge, varme, og vi vil altid sørge for trygge rammer, så du kan nyde en positiv madoplevelse hos os. Indtag vores sofaer, nyd de skønne toner, lad tjeneren berige dig med den bedste service, og nyd maden, der er lavet med kærlighed, lokale råvarer og stort engagement.

For mere information om virksomheden, se Rusk Manifestet under “løsning”.

 

 

 

 

 

Opgave

Tekstprofilering.

Løsning

RUSK MANIFESTET

Revolution

På Rusk serverer vi mad baseret på råvarer fra Nordjylland. Så når du spiser hos Rusk, støtter du nordjyske madproducenter, der satser på økologi og glade dyr. Og du støtter et voksende antal bæredygtige, nordjyske arbejdspladser. Det betyder autentisk smag, dyrevelfærd og lav miljøbelastning. Din madoplevelse er en del af en bevægelse mod et endnu mere selvstændigt, anstændigt og værdigt Nordjylland. Viva la revolution!

Accent

Inspirationskilden kan være fransk, italiensk eller nordisk, men retterne har altid et nordjysk twist – en nordjysk accent. Nyd perlebyggen fra Hjørring, isen fra Aabybro og bisonbøffen fra Blokhus. Vinen og citronen kan dog stadig være fra syd for Hobro: At vi ikke er fanatiske, er det eneste, vi er pænt fanatiske omkring.

Anstændighed

Om en glad gris, der hele sit liv har løbet rundt i solskin og rodet i jorden, smager bedre end en stresset tremmegris, der kun har oplevet mørket (med en sidste rejse gennem det halve Europa) må komme an på en prøve. Du kan nyde det første her. Det samme gælder for koen, anden, hønen og duen.

Smil

På Rusk har vi ingen underbetalte personaler. Eller medarbejdere, der går ned med stress. Her behøver du ikke arbejde 90 timer om ugen. Og du behøver ikke være “robust” for at trives, og selvom arbejdet er et kald, betaler vi en anstændig løn. Vi taler ordentligt med hinanden, og vi opsøger altid glæden ved arbejdet. Her er der intet, der bare skal overstås, ikke engang opvasken. Vi forventer, at glæden anes i smagen på din tallerken.

Rødder

Skulle du være i tvivl, er Rusks rødder dybt funderet i den nordjyske sandjord, hvor indehaver Mikael Valentin, stammer fra. Mikael er kraftigt inspireret af det europæiske landkøkken, hvor råvarerne leveres af lokale producenter. Han mener i øvrigt, at hans nordjysk funderede køkken fuldt ud matcher det franske og italienske på oplevelser og kvalitet.

Rusk

Baggrunden for navnet Rusk er simpel. I et samfund, hvor så meget handler om økonomisk vækst – uagtet omkostningerne for mennesker, dyr og miljø – er der brug for et kærligt “rusk” af både holdninger, vaner og smagsløg. Modtag vores, og giv os dit, hvis du har lyst.

Velbekomme!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udbytte

En skarpere profilering via en fortælling om stedets identitet og vision.

Mine opgaver

Tekstkoncept: Rusk Manifestet (ovenfor).

Målgruppe(r)

Restaurantgæster og meningsdannere i restaurationsbranchen.