Tekstforfatter & PR-rådgiverNyhedsbrev

Referencer

Arbejdsgivere, kolleger, kunder og mobilvideokursister siger …

“Thomas har været i stand til at flytte grænser for, hvad kommunikation kan. Det har ført til omtale af Royal Greenland langt udover, hvad annoncekroner har kunnet skabe.”

– Flemming Knudsen, CEO i Royal Greenland A/S

“Mr. Nordlund er skæv på den professionelle måde. Han forstår at vinkle en fortælling, så modtageren bliver ramt af ord, der sætter hjerne og hjerte i svingninger. Den entusiasme for sproget, der lyser ud af ham, giver samarbejdet væsentlighed. Det er aldrig ligegyldigt hvilket ord, der benyttes – alt vendes og sættes på den rigtige plads. Så budskabet går ind med fynd og klem!”

– Tommy Wølk, Kommunikations- & marketingschef, Graakjær A/S

“Thomas har som kommunikations- og marketingchef været både strategi-mand og kreativt udførende. Og han holder, hvad han lover, når han påstår, at han kan lave strategi, hjemmeside, tekst, video og sociale medier, der skaffer markant flere ”kunder i butikken” – ovenikøbet på ret præcist det halve marketingbudget. For eksempel havde vi budgetteret med 282 sommerkursister og sluttallet blev 360. Det er fuldstændig fantastisk og et virkeligt godt resultat.”

– Solvejg Krarup, forstander, Livsstilshøjskolen Gudum

Som introvert og ansat i et til tider meget bureaukratisk system kan det være svært at tænke ud af boksen og gøre det ’utraditionelle’ på en måde, så man opnår mest mulig opmærksomhed uden at virke stødende, stiv eller kommunal. Dette har Thomas, der har undervist mig blandt andet i livestreaming og videolanceringer på Facebook formået at gøre.

Thomas’ tilgang – og person – er meget ligetil, og bringer en energi, der krydret med et kreativt islæt gør, at man bliver nysgerrig og tør komme ud af sin komfort zone. Fordi, hvad sker der mon, hvis man engang imellem prøver nye ting af? Thomas har en professionel tilgang til tingene samtidig med, at han er empatisk og nede på jorden. Tre ting, der for mig er væsentlig, når man ikke kun arbejder med digitale medier, men også menneskene bagved OG foran skærmen. Jeg har haft stor glæde af de undervisningsdage Thomas har afholdt, og medgiver ham mine dybeste anbefalinger.

– Pernille Gaarde, Facebookredaktør &  videoambassadør i Rebild Kommune

“Thomas var en stor hjælp både på det indre og ydre plan. Med formuleringen af vores manifest, gjorde han os skarpere på produktet og dermed markant tydeligere i kommunikationen udadtil.”

– Mikael Valentin, restauratør, Restaurant RUSK

“Mobilvideokursers introduktion af video-livestreaming til Facebook har været lidt af en game changer for HJORTHS BaDEHOTEL – nu skal vi ikke bruge tid på hverken redigering eller upload, men kan skyde vores historier og tilbud afsted i realtid – det får markedsføringen til at ske”.

– Mikael Valentin, Direktør Hjorths Badehotel

“BASF har gennem de seneste år fået øjnene op for videomarkedsførings muligheder for at mindske afstanden mellem kunde og virksomhed gennem troværdighedsskabende videokommunikation omkring vores viden og produkter. Her har Thomas Dahl Nordlund bidraget med sit flair fortælling i øjenhøjde med modtageren. Derudover har han gavmildt bidraget med værdifulde indspark til strategisk eksponering af vores videoer på tværs af sociale medier – hvilket både har øget den generelle omtale af BASF, trafikken til vores website og tilmeldingerne til vores nyhedsbrev. Vi tøver derfor ikke med at anbefale Thomas til andre, der har brug for en engageret videoproducent (og knivskarp tekstforfatter), der – altid fleksibelt, til tiden og ene mand – leverer “hele pakken”  fra projektledelse, manuskript og optagelse til færdig video og distribution på tværs af digitale medier.”

– Thomas Ory Nielsen, Agronomy Manager, BASF

“Thomas har været en vigtig person i udviklingen af tekstkonceptet til en ny hjemmeside henvendt til det internationale blomstergrossist marked. Tidligere var vores kommunikation mere teknisk og produktorienteret. Det har vi nu lagt bag os til fordel for at sætte kunden og kundens behov i centrum. Thomas Dahl Nordlund har i den proces fungeret både som kommunikationsrådgiver, tekstforfatter og driver for nye ideer. Ikke mindst har han leveret varen i form af kundeorienterede tekster på engelsk – herunder rubrikker og brødtekst formuleret med knivskarpt fokus på det relevante for målgruppen. Thomas har bidraget med gode lytteevner, stor dedikation til opgaven og har i det hele taget bidraget med sin positive energi gennem alle projektets faser. Vi kan derfor varmt anbefale Thomas til andre, der har behov for kreativ og resultatorienteret kommunikation leveret med indlevelse, godt humør og til aftalt deadline og pris.”

– Malene Vetlejord, Chefdesigner, Power Vase

“Jeg savner at arbejde professionelt sammen med Thomas. Thomas er åben, lyttende, kreativ og et stort talent, når det handler om skriftlighed og den visuelle kommunikation. Samtidigt har Thomas en dejlig humor, som gør at arbejdet bliver let som en leg. Jeg kan til enhver tid anbefale Thomas’ kompetencer til virksomheder, som har brug for en knalddygtig kommunikationskonsulent”

– Jane Kempf Bertelsen, Projektleder, Region Nordjylland

“Thomas har bidraget med værdifulde indspark og bidrag til såvel strategiske diskussioner samt ved planlægning og gennemførelse af pr-aktiviteter i forbindelse med events på Nordsøen Oceanarium. Thomas er særdeles målrettet og resultatorienteret med fokus på sammenhæng og synergi mellem pr og markedsføring. Ud fra ovenstående har Thomas, naturligvis, mine bedste anbefalinger.”

– Anette Grønhøj Eriksen, Kommunikations- og Marketingchef, Nordsøen Oceanarium og Forskerpark

“Thomas is highly pro-active and professional in his work. As a journalist I highly appreciated his ability to answer my queries rapidly and put me in touch with the right person within the company (red. Royal Greenland). His relationships with key staff and dedication to the job put him a notch above the regular PR person and it’s a great pleasure to work with him.”

– Eva Tallaksen, Journalist, IntraFish/NHST

“Thomas is a very versatile person, who is able to select, target and finish whatever he embarks on. As a fellow student and today, I have enjoyed following his career in communications, PR, and marketing. He is an innovative and powerful partner in communications, always aiming for excellence. He is a strong believer in dialogue as the foundation of business friendships and costumer-relations. His taylored solutions are his trademark.”

– Loke Emil Petersen, Konsulent, Kompetencehuset Ramsdal

“Thomas er en person som jeg kun kan anbefale. Han arbejder meget professionelt og har været en stor sparingspartner gennem de projekter vi sammen har gennemført i Royal Greenland. Jeg har lært Thomas at kende som yderst kompetent kollega med en stor faglig viden samt et menneske syn, der ligger over det gennemsnitlige.”

– Carsten kyster, Managing Director, Royal Greenland A/S

“Thomas introduced various new ways of sharing information within Royal Greenlands organization. That could be ordinary information about how business was going, information from the CEO and also sharing of successes from other parts of our company all over the world. The information made us all feel part of the same company and proud of our colleagues – even though we never met them ourselves.”

– Mette Rackham Håkansson, Chief of Accounting, Royal Greenland A/S

“Hasseris Boligselskab har ønsket at skabe maksimal opmærksomhed omkring to, for selskabet særligt vigtige, begivenheder. Henholdsvis et jubilæum og et åbent hus. Thomas Dahl Nordlund har været primus motor for pr-kampagnen på tværs af trykte og sociale medier: Strategi, skrivning og udsendelse af pressemeddelelser, annonceudarbejdelse (AD) samt optagelse og produktion af diverse videoer, opslag og begivenheder på Facebook. Vi har været meget tilfredse med både samarbejde og resultater og kan varmt anbefale Thomas til andre, der ønsker en kreativ og målrettet pr-indsats på tværs af trykte og digitale medier.”                                                                                                                                                       – Ulrich Thaagaard, direktør i Hasseris Boligselskab

“I worked only briefly with Thomas at Conscius A/S. I have only positive things to say about Thomas, both as person and as colleague. He is very competent and very professional at his work.”

– Thomas Poulsen, IT-udvikler, Conscius A/S

“Som led i mit kandidatur til kommunevalget i 2013 allierede jeg mig efter anbefaling med Thomas Dahl Nordlund i forbindelse med min valgvideo. Resultatet var 747 video-visninger på Youtube/Facebook på blot 3 uger op til valget. Videoen skaffede mit kandidatur til Horsens Byråd maksimal eksponering og bidrog til et solidt valgresultat. Jeg kan varmt anbefale Thomas til andre.

– Jakob Bille, organisationsudvikler, superliga-dommer og byrådskandidat

“Jeg kender Thomas helt tilbage fra starten af hans karriere som tekstforfatter i 2001, hvor vi lærte hinanden at kende på Jensens bureau i Aarhus. Han er siden blevet ved sin læst, som en super skarp tekstforfatter og jeg er altid, siden dengang, vendt tilbage til Thomas, når jeg har haft brug for en professionel sparringspartner, der hurtigt kan sætte sig ind i situationen og uddrage essensen af et budskab. Jeg kan selvfølgelig kun varmt anbefale ham til andre.”

– Kim Møller Sørensen, assurandør at ProSam Forsikring

Jeg har arbejdet tæt sammen med Thomas i fire et halvt år og vil klart anbefale ham som kollega. Thomas er fagligt meget kompetent, både når det kommer til strategisk tænkning, skriftlig formulering, sociale medier, PR og videoproduktion.

Hos Thomas er der ikke langt fra tanke til handling, dog uden at tingene bliver forhastede eller ugennemtænkte. Når han får en ide – og det gør han ofte – bliver den vendt og drejet, også sammen med kollegerne, indtil den lander i den rigtige form. Samtidig er Thomas meget resultatorienteret og følger altid opgaver og projekter til dørs.

Blandt andet har han været primusmotor i forbindelse med konceptualisering og implementering af destinationsbrandet “Triatland Rebild – Danmarks outdoor sportsdestination nr. 1”, der årligt tiltrækker mere end 30 sportsevents til kommunen. I forlængelse af nyt kommunebrand er hans største fortjeneste måske hans PR-arbejde med bosætningsmarkedsføring, hvor han fra 2014 fik til opgave at vende en negativ befolkningsudvikling og øge befolkningstallet med 1000 indbyggere fra 2014 til 17. En opgave, der lykkedes overmåde. Resultatet har været en årlig rekordvækst på 2%, ifølge lokale ejendomsmæglere som en direkte konsekvens af en mere åben borgerdialog (via sociale medier), øget positiv PR-omtale – i kombination med måltrettede bosætnings- og grundsalgskampagner på tværs af medier.

Da han startede hos Rebild Kommune, var vi ikke repræsenterede på Facebook, hvilket blev en bunden opgave for Thomas, og allerede efter kort tid havde vi den 2. højeste penetration (antal følgere) blandt danske kommuner. Facebook er i dag en fast og integreret del af kommunens kommunikation med borgerne, med 29 redaktører bredt fordelt over hele organisationen.
På samme måde var det Thomas der opfordrede til, at vi i kommunen skulle benytte video i vores kommunikation – et medie der nu bruges ret bredt i hele organisationen og brugen er fortsat stigende. Thomas er en modig udvikler- og frontløbertype og Rebild Kommune er på flere måder allerede en anden kommune, end da Thomas kom i 2014.

Thomas er en god kollega og man kan altid tage en omgang faglig sparring med ham og være sikker på at få kompetente og konstruktive input, ligesom han heller selv ikke er bange for at spørge andre til råds for at kvalificere en given opgave. Som nævnt vil jeg klart anbefale Thomas som kollega og medarbejder.

– Allan Pinnerup, Kommunikationskonsulent i Rebild Kommune

Som introvert og ansat i et til tider meget bureaukratisk system kan det være svært at tænke ud af boksen og gøre det ’utraditionelle’ på en måde, så man opnår mest mulig opmærksomhed uden at virke stødende, stiv eller kommunal. Dette har Thomas, der har undervist mig blandt andet i livestreaming og videolanceringer på Facebook formået at gøre.Thomas’ tilgang – og person – er meget ligetil, og bringer en energi, der krydret med et kreativt islæt gør, at man bliver nysgerrig og tør komme ud af sin komfort zone. Fordi, hvad sker der mon, hvis man engang imellem prøver nye ting af? Thomas har en professionel tilgang til tingene samtidig med, at han er empatisk og nede på jorden. Tre ting, der for mig er væsentlig, når man ikke kun arbejder med digitale medier, men også menneskene bagved OG foran skærmen. Jeg har haft stor glæde af de undervisningsdage Thomas har afholdt, og medgiver ham mine dybeste anbefalinger.

– Pernille Gaarde, Facebookredaktør og videoambassadør i Rebild Kommune

Thomas formidler levende og engagerende med fokus på praktikken, så man virkelig kan noget, når man kommer hjem.

– Mette Vested, kommunikationskonsulent og videoambassadør, Rebild Kommune

Vi kom hele vejen rundt (hos mobilvideo.dk, red.) og efter i dag kan jeg redigere video, på et niveau, så jeg kan undervise mine kolleger på arbejdet.

– Anders Tvergaard, grafiker, Bostedet Vendsyssel

Det er vildt🤩 – videoopslaget på Facebook er nået ud til 3555 personer og er blevet vist 2000 gange og delt 19 gange – det har vi aldrig prøvet før!

– Anja Klok Schou, Projektleder i Trivselshuset, Trekanten Holstebro

Business-to-Business

BASF – Basuma – Behrendt Webdesign – Birton – Brændgaard Marketing – Carsten Islington – Code of Care – Conscius A/S – Ellegaard Energi – Englyst Webdesign – Exhicom – Fyns Landbrugsforening – GK Rengøring- Graakjær Stald- og Industribyg – Hammel Serigrafi – Jydsk Skolefoto – Kannike Graphic – Kaospiloterne – Lingua Ursus – Nokia – Nordvestjysk Erhvervscenter – Novem – Ole Nonbye – PowerVase – Proff Art – Predell Production – Horesta – Region Nordjylland – Royal Greenland A/S – Rådet for uddannelse og Erhvervsvejledning – Robert Bosch Car Service Denmark – Sanwes – Scan Modul Systems – Sydbank – Hj-Energi , Trekanten Holstebro, Thisted Kommune, Aalborg Universitet (AAU).

Business-to-Consumer

Den Kreative Guitarist – Eriksen Musik – ES Sprog – Reklame & IT-bureauet UpDater – Foldberg Akupunktur – Georg Larsson – Højskoleforeningen – JBS – Luminex – Multicare – Nippon Sport – Re-EL – Region Nordjylland – Robert Bosch Car Service Denmark – Royal Greenland – Seeems.dk – Kolding – Statsbiblioteket – Århus – Sydbank – Tejs Pedersen – The O Bar – Trend Lines – Vestjysk Bank – Viby Amtsgymnasium og HF – Vinderup Realskole – Aarhus Universitetsbibliotek – Hj-Energi – Hasseris Boligselskab – Rebild Kommune – Restaurant Rusk – Hj-Energi – Livsstilshøjskolen Gudum.

Skal vi linke på Linkedin?

Pssst. Jeg afholder løbende kurser i mobilvideo, der er det stærkeste kommunikationsformat online. Se mere på mobilvideo.dk

  • Gråkjær
  • Region Nordjylland
  • Bosch
  • Sydbank
  • Royal Greenland