Kommunikationsekspert - 20 99 65 98Nyhedsbrev

Cand. mag. & journalist

Jeg hedder Thomas Dahl Nordlund og har siden 2001 lavet strategisk kommunikation, rådgivning og PR i samarbejde med mere end 30 private og offentlige virksomheder.

Mit arbejde går kort sagt ud på at finde og eksponere mine kunders gode historier – internt, eller på tværs af eksterne medier. Historier, der understøtter virksomhedens kernefortælling, og som synliggør virksomhedens tilbud til verden.

Min tilgang er analytisk og strategisk. Jeg sætter mig altid ind din virksomheds forretningstrategi, før jeg skriver kommunikationsstrategien og eksekverer i tekst, video, outdoor, sociale medier og kontakter pressen.

Herudover er jeg med kort varsel klar til at rådgive dig (20 99 65 98), når kommunikationskrisen kradser. Men helst før.

Undervisning i kommunikation

Sidst, men ikke mindst, underviser jeg i kommunikationsstrategi, Facebook, mobilvideoproduktion og skriftlig kommunikation. Og så er jeg en erfaren mediecoach, der søger for, at du og dine medarbejdere fremstår troværdigt foran kameraet. 

Jeg udformer naturligvis alle kurser, så de giver størst værdi for netop dig og din virksomhed. 

Kodeordet er synergi

Når det handler om kommunikation og markedsføring kan jeg assistere dig hele vejen rundt: Lige fra strategi over koncept til eksekvering i skrift, videofilm og undervisning. Både i din interne og din eksterne kommunikation. 

Det betyder, at du kan få hele din strategiske kommunikationsindsats dækket alene ved at kende mig og mit netværk af specialister. Fordelen er, at du får en rød tråd i din kommunikations- og pr-indsats og en masse synergieffekter på tværs af din interne og eksterne kommunikation. De enkelte budskaber hænger sammen og kommer til at ligge i forlængelse af dine værdier og forretningsstrategi.  

Få del i mit kommunikationsnetværk

Et samarbejde med mig inkludere selvfølgelig mit netværk til nogle af landets bedste freelance webudviklere, TV-folk, journalister, fotografer og grafikere. 

Se, hvad andre siger om samarbejdet.

Og giv mig et kald på 20 99 65 98, eller kontakt mig.

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev, så får du løbende tilsendt inspiration vedrørende kommunikationsarbejdet. Jeg lover, at jeg ikke spammer dig hver uge.

 

  • Sydbank
  • Bosch
  • Royal Greenland
  • Gråkjær
  • Region Nordjylland