PR specialist - tlf. 20 99 65 98Nyhedsbrev

Thomas Dahl Nordlund – cand. mag. & journalist

Jeg har siden 2001 lavet strategisk kommunikation, rådgivning og PR i samarbejde med mere end 30 private og offentlige virksomheder.

Mit arbejde er typisk at finde og fortælle mine kunders gode historier på tværs af medier. Historier, der underbygger virksomhedens værdier, kernefortælling og som i sidste ende synliggør, hvem du er og hvad du tilbyder verden.

Min tilgang er analytisk og strategisk og jeg sætter mig grundigt ind i din virksomhed og målsætning, før jeg skriver brochureteksten, producerer videoen, laver SoMe-strategien eller kontakter pressen.

Herudover står jeg altid klar til at rådgive dig, når kommunikationskrisen kradser. Men helst før.

Sidst, men ikke mindst, underviser jeg i mobilvideoproduktion og skriftlig kommunikation – og jeg skræddersyer kurserne, så de giver størst mening for dig.

Kommunikations-schweizerkniv

Når det handler om kommunikation og markedsføring kan jeg assistere dig hele vejen rundt: Lige fra strategi over koncept til eksekvering i skrift, videofilm og undervisning.

Det betyder, at du kan få størsteparten af din kommunikationsindsats dækket alene ved at kende mig, inklusive mit netværk til nogle af landets bedste freelance fotografer og grafikere.

Se, hvad andre siger om samarbejdet

 

 

  • Gråkjær
  • Royal Greenland
  • Region Nordjylland
  • Sydbank
  • Bosch
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: