Kommunikationsekspert - 20 99 65 98Nyhedsbrev

Kommunikationsekspert

Jeg hedder Thomas Dahl Nordlund og er uddannet i dansk (nordisk litteratur) og religionsvidenskab fra Aarhus Universitet i 2001. Jeg har desuden en efteruddannelse i journalistisk metode fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole i samme by.

Jeg søger kontinuerligt inspiration inden for markedsføringstrategi, tekst og videokommunikation hos nogle af landets bedste specialister. Blandt andre Max Atkinson (politisk argumentation), Helle Petersen (kommunikation i det offentlige) Margrethe Lyng (taleteknik) Christina Klitsgaard (nyhedsbreve) Thomas Bigum (SoME), Ricco Mortensen (Facebook), Henrik Isaksen (mobilvideo) og mange, mange andre gode folk. 

Jeg har siden 2001 arbejdet professionelt som tekstforfatter og har lavet strategisk kommunikation, rådgivning og PR i tæt samarbejde med mere end 30 private og offentlige virksomheder. Blandt andre Bosch Car Service Denmark, BASF Agro, Sydbank, Royal Greenland A/S, Graakjær A/S, Region Nordjylland og Rebild Kommune (hvor jeg også arbejder de fleste af ugens dage i dag). 

Jeg har gennem tiden tilføjet flere og flere kompetencer til min værktøjskasse og er efter 17 år i hvervet en veritabel enmandshær, når det handler om kommunikation, PR og markedsføring. Jeg skriver strategier, filmmanuskripter, pressemeddelelser, udarbejder brandkoncepter, og så er jeg SoMe-manager og producerer mobilvideo og medietræner ledere til kamera mm. 

Den røde tråd i min ydelse er “synlighed”. Jeg kan hjælpe dig med at fortælle din virksomheds gode historier – på tværs af interne eller eksterne medier. Fx historier, der understøtter virksomhedens kernefortælling og som synliggør virksomhedens tilbud til verden. Min stærkeste drivkraft er dine (helst målbare) resultater. I dag er det i øvrigt gerne historier, der inviterer til dialog med målgruppen på sociale medier: Kommunikations- og markedsføringsdisciplinen er løbende i udvikling (spændende!). 

Min tilgang er både analytisk, strategisk og intuitiv. Analysebaserede mavefornemmelser er ofte gange de bedste (men ikke altid). Andre gange reducerer de tempo og resultater. Men, jeg sætter mig altid ind din forretningstrateg, før vi laver din kommunikationsstrategi. 

Herudover er jeg med kort varsel klar til at rådgive dig (20 99 65 98), når kommunikationskrisen kradser. Men helst før. Jeg har en del tips og tricks til, hvordan du undgår eller minimerer skaderne af dårlig medieomtale – men det bedste er altid en proaktiv indsats. 

Undervisning i kommunikation

Sidst, men ikke mindst, har jeg et naturligt flair for at lære fra mig. En rolig, uhøjtidelig og humoristisk facon, får jeg fortalt. Jeg underviser i kommunikationsstrategi, Facebook-management, mobilvideoproduktion og skriftlig kommunikation. Og så er jeg en erfaren mediecoach, der træner medarbejdere og ledelse i at fremstå troværdigt, når kameraet kører. 

Jeg udformer kurserne, så de giver størst værdi for netop din virksomhed og medarbejdere. 

Kodeordet er synergi

Når det handler om kommunikation og markedsføring kan jeg som sagt, assistere dig med det meste. Fra strategi over koncept til eksekvering i skrift, videofilm og undervisning. Både i din interne og din eksterne kommunikation. 

Det betyder, at du kan få hele din strategiske kommunikationsindsats dækket alene ved at kende mig og mit netværk af specialister. Fordelen er, at du får en rød tråd i din kommunikations- og pr-indsats og en masse synergieffekter på tværs af din interne og eksterne kommunikation. De enkelte budskaber “hænger sammen” og ligger i forlængelse af dine værdier og forretningsstrategi.  

Få del i mit kommunikationsnetværk

Et samarbejde med mig inkludere selvfølgelig mit netværk til nogle af landets bedste freelance webudviklere, TV-folk, journalister, fotografer og grafikere. 

Se, hvad andre siger om samarbejdet.

Og giv mig et kald på 20 99 65 98, eller kontakt mig.

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev, så får du løbende tilsendt inspiration vedrørende kommunikationsarbejdet. Jeg lover, at jeg ikke spammer dig hver uge.

 

  • Royal Greenland
  • Bosch
  • Region Nordjylland
  • Sydbank
  • Gråkjær